У Львові відновили роботу кабінету тверезого водія

Опубліковано:

Фото: ЛОДА

 

Сьогодні, 3 червні у Львові запрацював кабінет для цілодобового проведення медичних оглядів водіїв. Про це повідомили на сайті ЛОДА.

Кабінет створено базі Львівського обласного медичного центру превенції та терапії узалежнень за адресою вул. Кульпарківській, 95. Кошти на утримання кабінету виділили з обласного бюджету міста.

«В час епідемії коронавірусу ми не помічаємо епідемії безвідповідальності на дорогах. Два роки, на жаль не було сертифікованого кабінету, де можна було проводити огляди водіїв на стан сп’яніння. Тому сьогоднішнє відкриття – непересічна подія. До відкриття кабінету долучились волонтери, поліція, медики, за що їм велика вдячність. Тепер їздити і ходити вулицями Львівщини буде безпечніше», – розповів голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Натисніть на фото, щоб переглянути галерею.

 

Від сьогодні в кабінеті цілодобово позмінно чергуватимуть бригади, які складатимуться із лікаря та медсестри. Після затримання на дорозі правоохоронцями водія, за умови, якщо він відмовляється від проведення огляду поліцейським, то водія скеровують у медичний кабінет. Де відповідні спеціалісти проводять огляд в присутності поліції та дають професійний висновок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про вулицю Олександра Довженка.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ