Центр Довженка запрошує на концерт «По різдву» від Соломії Чубай

Опубліковано:

Фото організаторів

 

Партнерська публікація

У Центрі Довженка із новою програмою виступить солістка гурту «Джалапіта» Соломія Чубай. Про це повідомили організатори заходу. 

У вівторок, 21 січня о 12 год відбудеться міні-концерт нової програми Соломії Чубай, гурту «Джалапіта» та «Rockoko» до великого Дивоконцерту «По Різдву».

Участь візьмуть: Соломія Чубай, Іоланта Пришляк, Марта Іванишин – директорка Центру Довженка, о.Тарас Михальчук — священик храму св апостолів Петра і Павла, Наталія Бунда — керівниця управління культури ЛМР та ведуча концерту Тетяна Пилипець (директорка бібліотеки на Ринку).

“Різдвяний «По Різдву» дивоконцерт! – це благодійний концерт, котрий об’єднає Україну. Адже всі чекають Див та наповнитися світлом та Любов’ю. Показує те, що ми можемо і інших районах Львова робити маштабні симфонічні концерти і це Різдво ми почнемо з Сихова”, — прокоментувала подію співачка Соломія Чубай..

Подія матиме нотку благодійності — допомогу Центру реабілітації Джерелу, який розташований на Сихові. Спеціальною гостею концерту запрошено диригентку Одеського національного академічного театру опери та балету — Маргариту Вона багато років співпрацює з Оксаною Линів та одним з найкращих українських симфонічним оркестрів світу — «INSO-lviv».

Другий концерт відбудеться 26 січня о 18:00 також у Центрі Довженка. Соломія Чубай спільно з гуртом Джалапіта та
симфонічним оркесром подарують Вам та Вашим дітям незабутній та справді казковий вечір. Ведуча концерту Тетяна Пилипець.

Нова програма, прем’єра «Різдвяної сюїти» (автор Михайло Романишин «Rockoko»). Колядки, щедрівки, проект «Колискові для Олекси» присвячений діткам з аутизмом (дякуючи якому, Соломія Чубай отримала нагороду «Благодійник України – 2019 та стала Волонтером ООН» і неймовірно чуттєвий проект «Чубай.Україна.Любов.POETY» зазвучать у Центрі Довженка у супроводі симфонічного оркестру.

Організатори обіцяють багато сюрпризів та заохочують приходити з родинами!

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ