Цієї ночі невідомі вдруге намагались обікрасти приміщення Lviv Open Lab

Опубліковано:

Фото: tvoemisto.tv

 

Сьогодні, 16 жовтня, невідомі вже вдруге намагалися проникнути у приміщення на проспекті Червоної Калини, 58, де заплановано реалізацію освітнього проекту Lviv Open Lab. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«16 жовтня, о 2.03 год. невідомі вже вдруге намагалися проникнути у приміщення на проспекті Червоної Калини, 58, де відбувається реконструкція та запланована реалізація проекту Lviv Open Lab. У приміщенні спрацювала сигналізація, на місце виїхала охорона, поліція та слідчо-оперативна група. Невідомі пошкодили двері», — розповіли у пресслужбі.

Додамо, що зловмисники вже намагались проникнути у приміщення в понеділок, 14 жовтня, приблизно о 19.05. Після обстеження приміщення працівники виявили, що зловмисники викрали деякі інструменти та пошкодили вікно.

За словами правоохоронців, тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що на проспекті Червоної Калини 58 триває будівництво освітнього простору Lviv Open Lab. Тут будують лабораторії, де діти зможуть майструвати, займатись робототехнікою, програмуванням, друкувати на 3-D принтерах, працювати в майстерні з деревом та інше. Школярі на практиці зможуть опановувати знання, які здобуватимуть на уроках. Поруч із приміщенням працює Wiki-бібліотека. 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ