Через ремонтні роботи можливе пониження тиску води

Опубліковано:

Фото: zhitomir.info

 

 

Cьогодні, 19 вересня, у місті Винники тривають аварійно-відновлювальні роботи на магістральному водогоні, по якому подається вода від водозабору Плугів до міста Винники та житлового масиву Сихів. Про це проінформували у ЛМКП «Львівводоканал».

Унаслідок аварій під час ремонтних робіт може фіксуватися тимчасове пониження тиску води у Сихівському та Личаківському районах міста.

«Учора трапилися численні аварійні відключення від енергоспоживання насосної станції Винники, у зв’язку з чим ми отримали ситуацію з критичним розбалансуванням системи водопостачання. Раптові виключення-включення двигунів спровокували гідравлічні удари і пориви магістрального водогону. Зараз маємо 6 місць, де пошкоджено водогін у Винниках Наші аварійні бригади працюють у посиленому режимі для того, щоб ліквідувати аварії та не допустити припинення водопостачання міста», — прокоментував головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Як додають у ЛМКП «Львівводоканал»,  дві гілки магістрального водогону «Кривчиці-Винники» та «Винники-Довга» загальною протяжністю понад 20 км були прокладені в 80-ті роки ХХ століття є гостро аварійні і потребують заміни.

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ