Сихівчан запрошують на перегляд кіноробіт Довженка під супровід оркестру філармонії

Опубліковано:

Фото: sp.lvivport.com

 

В суботу, 21 вересня, львів’ян та гостей міста запрошують у Центр Довженка (пр. Червоної Калини, 81) на перегляд кіноробіт Олександра Довженка під супровід оркестру філармонії. Початок о 19.00, вхід — безкоштовний. Про це повідомляють організатори.

 У Центрі Довженка, до 125-річчя з дня народження класика світового кінематографу Олександра Довженка,  відбудеться мистецький захід «Довженко перетворює. Кіно. Музика» — поєднання перегляду найкращих кіноробіт метра під музичний супровід від оркестру Львівської національної філармонії.

«Цьогоріч Олександру Довженку, ім’я якого носить наша установа, 125 років із дня народження. Немає сумніву, що його фільми — перлини світової кіноіндустрії, які й на сьогодні не втратили своєї актуальності та формують сучасне мислення. Тож запрошуємо всіх охочих на перегляд мистецького дійства», — розповіла директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Медійне дійство створюють за участю оркестру Львівської національної філармонії. Диригент  — Сергій Хоровець та медіа-художник —  Олексій Хорошко.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ