5 000 разів ‒ На Сихові вперше встановили рекорд з масових відтискань

Опубліковано:
Масове відтискання, Сихів, 20 липня 2019

Фото: Сихів Медіа

 

Вперше на Сихові хлопці та дівчата поставили рекорд з масового відтискання. Учасники разом відтиснулись 5 000 разів.

Команда «Сихів Медіа» спільно з мешканцями району Сихів провела масові відтискання біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Понад 125 учасників разом відтиснулись 40 разів і поставили перший рекорд з масового відтискання на Сихові.

«Ми спілкувалися з представниками різних спортивних клубів та шкіл, якщо чесно, було важко створити попит на таку подію, однак, у нас все вийшло. Першочергово, метою заходу було набрати 1409 відтискань в пам’ять про дату першої згадки Сихова у літописах», – розповідає координатор проекту Святослав Петровський.

Подивитись, як мешканці Сихова разом із спортсменами відтискаються під драйвову музику, просто неба, прийшло понад 300 сихівчан. Мешканці були разом із сім’ями та друзями.

На заході також був показовий виступ Бразильського Джи-джитсу та майстер-класи з жиму лежачи та присідання. Кожен охочий міг виконати різні вправи та відкрити для себе щось нове.

Кілька хлопців та дівчат поставили особисті рекорди, відтискаючись від землі понад 500 разів. Усі переможці змагань отримали сертифікати номіналом 500 та 1000 грн від торговельної марки Columbia.

Особлива подяка від організаторів отцю пароху Оресту Фредині за дозвіл провести захід на території церкви та інформаційну підтримку, а також друзям та представникам тренажерних та фітнес залів: академії Айкібудзюцу, клубу бразильського джиу-джитсу Ze Radiola Team Lviv, фітнес-клубам Lviv Grand Gym, Спарта, Фіт Фемілі, Формула Краси, Львівському боксерському клубу та іншим.

«Найбільша подяка усім сихівчанам, які проявили ентузіазм, зробили особистий внесок в історію Сихова та стали прикладом для інших. Наймасовіше відтискання — лише початок,  у нас попереду ще кільканадцять сторінок книги рекордів Сихова, а ще більше самих рекордів. Пишіть нам свої ідеї заходів, обіцяємо реалізувати якнайбільше», – додає координатор Святослав Петровський.

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ