Від магазинчика до власної піцерії. Як розвивався підприємець із «Шувару»

Опубліковано:

Партнерська публікація

 

Олег Олійник — підприємець ринку «Шувар», який розпочав власний бізнес пілся 8 років роботи у ресторанній сфері. Сьогодні він разом з командою пропонує львів’янам не тільки продукцію для приготування страв, а й планує відкрити власну піцерію. Плани підприємця тепер тісно пов’язані з торговий павільйоном HoReCa Centre на «Шуварі».

Про плани на майбутнє, а також шлях до власного бізнесу Олега Олійника — у нашому матеріалі.

Допомога сімї

До того, як почати свій бізнес, я 8 років працював у ресторанній сфері. Починав із роботи офіціанта, потім став барменом, а далі — директором ресторану.  Як я почав свою справу? Це була пропозиція брата. Хотілося допомогти йому в розвитку бізнесу, відкривши магазин на ринку «Шувар». Абсолютно не жалкую, це було правильне рішення.

Що потрібно для того, щоб почати свою справу

Перш за все потрібні вільні площі. Якщо дізнаєтеся, що на ринку «Шувар» є вільна площа, то варто брати її в аренду. Також важливо, щоб продукція була перспективною, вигідною для продажу. Поцікавтеся, наскільки вона доступна на ринку.

Важливо відразу добре себе зарекомендувати, пропонувати хороші — дуже якісні продукти. Слідкуйте, щоб вони були правильно упаковані, правильно рекомендуйте їх. Питайте у своїх клієнтів, що саме їм потрібно, і робіть висновки щодо того, яка й кому підходить продукція.

 

Наша мета — зробити якісний аналог страв із італійських продуктів

Вже протягом року у нас працює магазин, але ми захотіли розширюватися. Для цього вирішили орендувати приміщення під 2 магазини та кафе у новому торговому павільйоні HoReCa Centre. Використовуючи свій досвід у цій сфері, ми будемо втілювати нові ідеї та розвивати нашу компанію. Незабаром ми будемо розширювати штат й пропонуватимемо вакансії. Наразі нам потрібні продавець-консультант, два кухарі (піцмайстри) і бармен.

У нас виникло бажання спробувати себе не лише в торгівлі, але й у сфері HoReCa. У планах — створити невеличку піцерію. На відкритій кухні люди зможуть побачити, як готувати страви з якісних продуктів. Також плануємо робити доставку у найближчий район, а далі — розширюватися по місту. Це має бути якісний аналог страв! Щоб люди, які пробували піцу в Італії, могли прийти до нас і сказати, що вона майже нічим не відрізняється. Наша піца має бути така ж смачна, як справжня італійська.

У новому торговому павільйоні HoReCa Centre люди зможуть не тільки придбати якісну італійську продукцію, а й спробувати страви, які приготовані з неї. Це чудова можливість для оптових клієнтів дізнатися, як смакує той чи інший продукт, перш ніж продавати його у себе на торгових точках. Кожен підприємець зможе вибрати серед асортименту те, що його найбільше цікавить.

Нові пропозиції

Ми готові пропонувати клієнтам сьогодні нові борошняні вироби, м’ясні продукти (хамон, прошуто), тверді та м’які сири, різноманітні соуси, шоколад, кава, багато видів наповнювачів. Чимало нашої продукції від ТМ Barilla. Ця торгова марка відома в усьому світі як символ незмінно високої італійського якості та ноу-хау. Це справжній світовий лідер із виробництва пасти й готових соусів у континентальній Європі.

Така імпортна продукція, яку ми пропонуємо, поки вузько представлена в Україні. Проте на ринку «Шувар» у нас її можна придбати. Саме тому вважаю, що наша ніша ще не до кінця зайнята.

Навіщо потрібен HoReCa Centre

На мою думку, ринок «Шувар» зараз переходить на новий більш якісний рівень. HoReCa Centre — це чудовий майданчик як для підприємців, так і для клієнтів. Я зовсім не вагався, коли погоджувався орендувати там приміщення. Це ж можна буде запропонувати набагато більше за своїх конкурентів (мереж супермаркетів, наприклад). Якщо ми хочемо крокувати в ногу з Європою, то завдяки таким проектам як HoReCa Centre нам це вдасться.

HoReCa Centre — торговий павільйон кондитерських і бакалійних виробів на оптовому ринку «Шувар», який почне функціонувати 1 листопада. Офіційне відкриття відбудеться 17 листопада о 10:00.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ