Львівська бізнес-школа запустила програму для стартапів, що працюють у сфері food-tech

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Акселератор «Центр підприємництва», створений на базі LvBS (Львівської бізнес-школи УКУ), започаткував програму для стартапів, які працюють в сфері технологій для харчування (food-tech), пише «Секція».

Подати заявку на участь у програмі можуть проекти у напрямках логістики та доставки, автоматизації та роботизації, біологічних розробок, мобільних і AR-технологій, а також поліпшення клієнтського досвіду. Пріоритет надаватимуть командам, у яких є перший прототип продукту та клієнти.

Команда стартапу повинна складатися щонайменше з 3 людей. Хоча б один з членів команди має бути громадянином України та проживати на її території.

У програму входить понад 500 годин теорії та практики, більше 20 менторів та доступ до робочого простору в Центрі Шептицького у Львові. Організатори обіцяють постійний моніторинг результатів росту компанії під час програми та після її завершення та перебування у спільноті LvBS.

Участь у програмі безкоштовна. В обмін на його проходження, «Центр підприємництва» отримає 5% в компанії. Можливі домовленості на інших умовах.

Курс стартує восени цього року і триватиме 14 тижнів.

Серед менторів акселератора: співзасновник і бізнес-партнер GrowthUP Group Денис Довгополий, засновник Yes & Design і онлайн-журналу Platfor.ma Олександр Акименко, CEO і засновник компанії N-iX Андрій Павлов, засновник мережі Greencubator Роман Зінченко та інші.

Підсумком програми стане демо-дей за участі потенційних інвесторів. Також учасники отримають можливість представити свій проект для нью-йоркського акселератора FoodX. Кращі команди матимуть шанс пройти програму у США.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ