У Львові шукають музикантів, які гратимуть на Сихові під час «Свята музики»

Опубліковано:

Фото: Свято музики у Львові

 

21 червня у Львові традиційно пройде «Свято музики». Участь у ньому можуть брати як професіонали, так і аматори всіх стилів і напрямків. Всі концерти безкоштовні для публіки.

На Сихові вже зареєстрували три локації, де зможуть заграти музиканти. Це Сквер Гідності, ринок «Шувар» та трамвай на Сихів.

«Повірте, чим далі від центру, тим більше будуть радіти вам і вашій музиці», — зазначають організатори свята.

https://www.facebook.com/fetedelamusique.lviv/videos/1964715523560654/

Також у коментарі «Сихів медіа» вони уточнили, що локації створюють всі бажаючі: громада, заклади, музиканти.

«Ми ведемо реєстрацію і музикантів, і локацій, щоб кожен, хто бажає заграти, але не має локації, зміг заграти, так само як і запросити до себе музикантів. Це все працює на добровільних засадах і ви можете зареєструвати як локацію свій двір і там виступити чи запросити виступити бажаючих», — зазначають організатори.

Зазначимо, що «Свято» відбувається задля поширення музики: для заохочення музикантів до самовираження в просторі міста, щоб удоступнити міській громаді музику будь-якого жанру і стилю в живому виконанні.

З 10:00 до 22:00 музиканти різного віку, досвіду та музичних зацікавлень — від хіп-хопу до фольку, від джазу до панк-року — виступають на вулицях, площах, парках, балконах та інших, часом найнесподіваніших місцях.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ