Збір петицій: одна хвилина — один підпис для вшанування героїв

Опубліковано:
Фото: ілюстративне

Петиції щодо присвоєння Луці Богдану, Оресту Іваневичу, Володимиру Кушпіту звання Героя України (посмертно). Захисники мужньо боролися за захист України. Дізнатися про захисників і підписати петиції можна нижче.

Лука Богдан народився 25 березня 1983 року в селі Звенигород, що на Львівщині. 9 лютого 2023 року став на захист Держави у лавах 68 окремої єгерської бригади ім.О.Довбуша на Донецькому, Харківському та Луганському напрямках. Був нагороджений відзнакою “Хрест воїна-єгеря” І ступеня.

Загинув 9 лютого 2024 року поблизу н.п. Новоєгорівка, Сватівського р-ну,  Луганської області під час мінометного обстрілу, від множинних осколкових поранень. Родина захисника створила петицію щодо присвоєння Богдану звання Героя України (посмертно).

До кінця петиції залишилося 9 днів, підписати можна за посиланням.

Лука Богдан

Орест Іваневич народився 22 січня 1984 року у Львові. Здобув середню освіту у місцевій вечірній школі. На початку березня 2022 року став за захист Держави у лавах 125-ї бригади, де з побратимами служив на Харківщині, Сумщині та Донеччині, зокрема, Бахмуті. Був відзначений нагрудним знаком “Ветеран війни” та хрестом  “Честь і слава”.

Орест загинув 7 січня 2024 року у віці 39 років при виконанні бойового завдання у Федорівці, Бахмутського району Донецької області. Рідні створили петицію щодо присвоєння Оресту Іваневичу звання Героя України (посмертно).

Підписати петицію можна за посиланням.

Орест Іваневич

Володимир Кушпіт народився 29 травня 1986 року у Львові. Навчався у школі №13. Закінчив інститут банківської справи та працював у рідному місті. Після повномасштабного вторгнення добровільно став на захист країни та командував ротою в 81-й Окремій аеромобільній бригаді.

25 травня 2024 року Володимир загинув під час виконання бойового завдання поблизу Білогорівки на Луганщині. Герой віддав своє життя за свободу України. За мужність і самопожертву був нагороджений “Хрестом Військова честь”, відзнакою “За поранення” та медаллю “За оборону України”. За заслуги під час бойових дій отримав звання лейтенанта. 

Рідні створили петицію присвоєння Володимиру звання Героя України (посмертно), підписати можна за посиланням.

На війні загинув львів'янин Володимир Кушпіт
Володимир Кушпіт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівчан запрошують на навчання з основ цивільного захисту та домедичної допомоги

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ