У парку Боднарівка облаштували новий дитячий майданчик

Опубліковано:
Фото: Любомир Зубач

У парку Боднарівка завершили роботи з облаштування нового сучасного екологічного дитячого майданчика. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Проєкт розробив “Інститут просторового розвитку” на замовлення державного підприємства “Боднарівка”. Новий ігровий простір розташований на дещо розширеній території та обладнаний сучасними елементами для дітей.

На зображенні може бути: 3 людини та батут
Немає опису світлини.

“Майданчик тепер відповідає сучасним вимогам ігрових зон. Територію розширили, додали нові елементи: подвійні гойдалки, пісочницю, гірку та інші конструкції, виготовлені переважно з білої акації та дуба. Лавки, як і всі інші деталі, передбачені проєктом, розробленим “Інститутом просторового розвитку” на замовлення ДП “Боднарівка”, — зазначив Любомир Зубач.

На зображенні може бути: дитина та текст
Немає опису світлини.

Ігрові конструкції створені німецьким виробником Матіасом Гьопфнером, відомим своїми проєктами в Україні, зокрема майданчиком “Лис Микита” у парку імені Івана Франка.

Окрім самого майданчика, були забруковані додаткові доріжки, які з’єднують його з основними парковими алеями, що значно покращило доступ до ігрового простору для батьків із дітьми.

На зображенні може бути: 1 особа та трава

Наразі тривають завершальні роботи – планується відновити газон, пошкоджений під час будівництва, та засіяти його травою після покращення погодних умов.

Виконання робіт та фінансування взяла на себе компанія “Ле Оптіма” (ТзОВ “Кредо Девелопмент”).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівських педагогів нагородили до Дня працівників освіти

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ