У п’ятницю центр “Джерело” влаштовує свято для літніх людей: вхід вільний

Опубліковано:
Центр Джерело

У п’ятницю, 4 жовтня, з нагоди Міжнародного дня похилого віку Центр соціальних послуг “Джерело” організовує святковий захід для літніх людей.

Концерт та театралізоване дійство “Мелодія нашого життя” відбудуться у Центрі Довженка, що на просп. Червоної Калини, 81, та розпочнуться о 12:00. Взяти участь в заході можуть мешканці, які отримують послуги у “Джерелі”, так і всіх охочі, які можуть доєднатись. Вхід вільний.

Як зауважили організатори, це чергова нагода подарувати частинку свого тепла літнім людям, вислухати та підтримати їх.

Захід відбудеться за участю театру юних акторів, вокальної студії “Львівська дефіляда”, танцювального колективу “Відлуння сердець”. Серед запрошених гостей також тріо “Крайня хата”, співак та виконавець Станіслав Буденкевич, солісти Львівської національної філармонії Антон Прокопець та Марія Яценко.

До слова, Центр соціальних послуг та реабілітації “Джерело” допомагає соціально вразливим категоріям населення Львівської громади, серед яких – самотні люди старшого віку та з інвалідністю. Понад 2000 потребуючих отримують послуги у “Джерелі”, зокрема понад 1800 особам соціальні робітники надають послугу догляду вдома, ще майже 350 осіб мають послугу соціальної адаптації.

Якщо хтось має потребу в отриманні послуги догляду вдома чи соціальної адаптації, достатньо звернутися із заявою у відділ соціального захисту свого району за місцем фактичного проживання. Також можна зателефонувати у контакт-центр для людей у скруті у “Джерелі” за номером 097 400 22 88, або прийти за адресою: просп. Червоної Калини, 66.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос міста в місті”. Розмова з лікаркою фізичної і реабілітаційної медицини Оксаною Кирик.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ