Свято творчості. Дітей запрошують почарувати з бісером, фарбою і тканиною

Опубліковано:

Сихівчан запрошують на День відкритих дверей у Центрі дитячої та юнацької творчості МЖК-1, який відбудеться 29 вересня о 14:00 на вулиці Хуторівка, 28А. Діти зможуть спробувати себе у рукоділлі, малюванні та бісероплетінні, а також зазирнути у світ позашкілля

У цей день діти зможуть ознайомитися з гуртками центру, познайомитися з викладачами, взяти участь у майстер-класах, а батьки – завітати у кожен гурток і ознайомитися з роботою Центру творчості. 

Досвідчені педагоги Центру творчості проведуть для дітей майстерки зі створення прикрас з бісеру, сердечок із вовни, малюнку на мольберті, патріотичних браслетів та “веселого гарбузика” із тканини для дизайну. 

“Справжня магія відбувається у момент, коли дитина створює маленькі шедеври власними руками, коли вона із подивом та захватом відкриває для себе щось нове. У день відкритих дверей ми хочемо створити такий магічний світ поєднання музики, таланту, творчості та майстерності.

Запрошуємо малечу розважитися, старших дітей обрати для себе цікаву для них спеціальність, а батьків подивитися на середовище, в якому ростуть та розвиваються діти поза школою.”

зазначили у ЦДЮТ МЖК-1

Нагадаємо, що Центр дитячої та юнацької творчості на Сихові працює з 1992 року. Тут функціонують 25 безкоштовних гуртків. Щороку заклад відвідують понад 1,5 тисячі дітей, з якими працюють 40 фахових педагогів. Детальніше про Центр творчості читайте у нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартує набір на студійні заняття у “Школі Дружня До Дитини” на Сихові

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ