У Львові відновили маршрут №30, який сполучає Рясне-1 і Новий Львів

Опубліковано:
Фото ілюстративне

У Львові відновили роботу автобусного маршруту N30, який сполучає мікрорайони Рясне-1 і Новий Львів. Про це повідомив мешканець Рясного Володимир Канюк, підкресливши, що, незважаючи на відновлення маршруту, транспортна ситуація залишається складною.

Основною проблемою, за словами Володимира, є те, що на маршруті курсує лише один автобус, через що він часто не зупиняється на передбачених зупинках, не даючи можливості пасажирам скористатися транспортом. Мешканці відзначають, що автобус “невловимий”, оскільки швидко проїжджає зупинки без належних зупинок, що робить його малоефективним.

“На кінцевій, на вул. Віденській, не стояв ані секунди. З кінцевої, Рясне-1, їздить на Рясне-2 і вже звідти вертається на маршрут.” 

зазначив Володимир Канюк

Він підсумував, що при таких умовах маршрут не виконує свою функцію повною мірою, і мешканці навряд чи розраховуватимуть на нього як на стабільний вид транспорту.

Маршрут №30 обслуговує компанія ТОВ «Епітранс», яка почала працювати у Львові після перемоги на конкурсі перевізників, що відбувся 27 лютого цього року. До цього компанія здійснювала перевезення у Київській, Чернігівській, Чернівецькій та Львівській областях. Згідно з угодою, «Епітранс» обслуговуватиме маршрут протягом трьох років.

Незважаючи на відновлення маршруту, мешканці сподіваються на вирішення проблем із транспортним сполученням, щоб N30 став більш доступним і надійним видом транспорту для всіх пасажирів.

Додамо, що маршрут №30 пролягає від Рясного-1 через вулиці Шевченка, Городоцьку, Франка і до кінцевої зупинки на вул. Віденській у Новому Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник “Євроготелю” та “Сонати” зведе житловий комплекс на виїзді зі Львова

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ