Сихівчан запрошують на благодійний допрем’єрний показ мюзиклу “Чарлі та шоколадна фабрика”

Опубліковано:
Фото: Львівський національний академічний театр ім. Марії Заньковецької

21 вересня о 17:00 в Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться благодійний допрем’єрний показ мюзиклу “Чарлі та шоколадна фабрика”. Благодійний показ відбудеться за підтримки групи компаній “Шувар”, всі кошти зібрані від продажу квитків, будуть передані на потреби ЗСУ.

В грудні минулого року благодійна вистава, “Тіні забутих предків”, що відбулася у Львівській опері, допомогла зібрати 4,2 мільйона гривень для потреб українських військових.

Цього року львів’ян запрошують на другу благодійну виставу — допрем’єрний показ мюзиклу “Чарлі та шоколадна фабрика”, що відбудеться 21 вересня о 17:00 в Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької. Всі кошти, зібрані від продажу квитків, будуть передані на потреби ЗСУ.

“Наші військові щодня ризикують життям, щоб ми могли продовжувати жити та працювати. Підтримати їх — наш обов’язок. Маємо залишатися єдиними, адже тільки разом зможемо вистояти та перемогти ворога. Разом ми наближаємо день, коли вільна Україна буде процвітати під мирним небом.”

Іван Федишин, директор гуртового ринку “Шувар”

Квитки на виставу можна придбати за телефоном 099 327 50 97.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дні європейської спадщини: програма подій у Сихівському районі

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ