На Сихові магазин перебудують в приватну поліклініку

Опубліковано:
Візуалізація: VR-GROUP

На вул. Г. Хоткевича, 8, заплановано реконструкцію магазину під приватну поліклініку. Містобудівний розрахунок реконструкції з надбудовою був погоджений на засіданні архітектурно-містобудівної ради 29 серпня.

Об’єкт, розташований на ділянці площею 0,1142 га в Сихівському районі Львова, наразі не функціонує. Магазин знаходиться у зоні Ж-4, оточеній 9-поверховими житловими будинками, з основним доступом через вулицю Г. Хоткевича.

Будівля потребує реконструкції та має підвальний поверх на декількох рівнях, що створює труднощі для облаштування підземного паркінгу.

“Пропонується в рамках проєкту реконструювати наявні паркувальні майданчики на вул. Г. Хоткевича та створити додатковий паркувальний майданчик для потреб поліклініки.”

зазначив архітектор Іван Капустей

Поліклініка матиме три поверхи, а площа забудови складе 671,3 м². У підвалі планується облаштування укриття та додаткових приміщень.

Архітектор також додав, що планується створення ненав’язливої фонової архітектури, яка гармонійно впишеться в існуюче середовище зі спокійними тонами та лініями. Архітектура буде більш кубічною, що є типовим для цього району, а весь простір навколо стане безбар’єрним.

Замовником будівництва виступає ТзОВ “МЕДПАРК ЛОГІСТИК”, що входить до фінансово-промислової групи “Подорожник”, яка має понад 600 аптек у 22 областях України. Власник компанії – львів’янин Олександр Федечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові уточнять номери будинків на Хуторівці, частину якої перейменували в проспект Івана Павла ІІ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ