День знань: на Сихові відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ

Опубліковано:
Фото ілюстративне

1-го вересня з 14:00 до 18:00 біля Центру Довженка на Сихові відбудеться благодійний захід у межах акції “Віримо, зможемо, переможемо” на підтримку наших захисників.

У програмі – майстер-класи для дітей із фарбування гіпсових фігурок та торбинок, виготовлення браслетів та рамочок для шкільного фото, конструювання з LEGO та заняття з тренерами Академії раннього розвитку футболу “Junior Club”.

Аніматори проведуть для дітей цікаві квести з подарунками. До Дня знань також організують концерт, караоке та танцювальний флешмоб. Переможці караоке отримають фруктові кошики та подарунки від оптового ринку “Шувар”. 

Також іменинники зможуть скористатися “Колесом фортуни” від дитячого центру “Ігроленд”, а учасники заходу – отримати знижки-сертифікати на відвідування розважального комплексу, планери та закладки до книжок.

Під час заходу працюватиме благодійний ярмарок. Всі виручені кошти та донати скерують на закупівлю автомобіля для 46 окремого стрілецького батальйону 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила. 

Сихівчан запрошують відвідати захід і, таким чином, підтримати українських військових, які захищають нас від ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові відкрили виставку малюнків дітей та молоді з Центру “Джерело”

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ