Центр “Джерело” отримав кілька сотень пар взуття для безпритульних

Опубліковано:
Фото: Центр соціальних послуг Джерело

Магазин “Arena store” щороку проводить акцію “Суперобмін”, в межах якої їхні клієнти можуть отримати 50% знижку на нові кросівки в обмін на своє вживане взуття. Усе зібране в рамках цієї ініціативи передають на допомогу бездомним людям, зокрема тих, які отримують послуги у Центрі соціальних послуг “Джерело”.

Як розповіли у Центрі соціальних послуг “Джерело”, їхня співпраця з магазином триває понад п’ять років. Щорічна акція дає можливість зібрати сотні пар взуття, яке потім передається нам для допомоги бездомним людям, які отримують послуги у Центрі соціальних послуг “Джерело”. 

“Це взуття різного розміру та призначення: кросівки, кеди, туфлі, босоніжки та навіть зимові чоботи, які дуже потрібне нашим підопічним, особливо в осінньо-зимовий період.”

зазначають у Центрі

Окрім забезпечення потребуючих взуттям, центр “Джерело” допомагає через банк одягу на вулиці Кирилівській 3А. 

“З настанням холодів ми також плануємо звернутися до небайдужих мешканців Львова та інших міст, аби зібрати додатковий теплий одяг для тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах.”

Центр соціальних послуг “Джерело”

Ця співпраця є прикладом того, як соціально відповідальний бізнес може робити значущий внесок у підтримку вразливих верств населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише декор, але й терапія: про терапевтичний кабінет в Медичні Клініці УКУ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ