Фахівці Центру “Джерело” провели тренінг для офіцерів безпеки, що працюватимуть у школах Львова

Опубліковано:
Фото: ЛМР

Правоохоронці, які завершили спеціалізоване навчання на шкільних офіцерів безпеки, пройшли тренінг з психології від Центру соціальних послуг “Джерело”. З початком навчального року 24 офіцери Служби освітньої безпеки вже працюватимуть у школах Львова та області.

Під час тренінгу психологи “Джерела” навчали офіцерів розпізнавати булінг, уникати конфліктів, допомагати дітям у складних ситуаціях і налагоджувати довірливі стосунки з учнями.

Завідувачка відділення психологічної допомоги Центру “Джерело” Софія Музика наголосила на важливості правильної комунікації з дітьми та взаємодії з усіма учасниками освітнього процесу. Офіцери мають бути підготовлені до зустрічі з дітьми, розуміти їхні потреби та вміти виявляти ознаки насильства і складних життєвих обставин.

У межах національного проєкту “Офіцери Служби освітньої безпеки” офіцери ставатимуть наставниками для дітей, мотивуватимуть їх до активної життєвої позиції та навчатимуть як діяти у разі небезпеки.

Наразі навчання з психології пройшли 24 шкільних офіцерів безпеки, і такі тренінги планують проводити для наступних учасників проєкту.

Центр “Джерело” надає соціальну допомогу та психологічну підтримку жителям Львівської громади. Деталі можна дізнатися за тел.: 097 400 22 88.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ