41 автобус потрапив в ДТП на Сихові: 9 постраждалих госпіталізовано. ОНОВЛЕНО

Опубліковано:
Фото: ЛМР

Сьогодні, 18 липня, о 9:53 на проспекті Червоної Калини біля ТЦ “ВАМ” міська маршрутка №41 врізалася в опору. Усі пасажири залишилися живими. Станом на 11:00, до медичних закладів доставлено 8 постраждалих: семеро – з цієї ДТП, і одного – з іншої ДТП за участю легкового авто, що також сталася на Сихові. На місці події працюють усі необхідні служби.

Керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко повідомила, що потерпілих доставили до лікарні св. Луки, де їм надають допомогу. Серед них 76-річна жінка з черепно-мозковою травмою, струсом мозку та забійною раною голови. Госпіталізовано 60-річного чоловіка з черепно-мозковою травмою, його стан стабільний. Інша жінка має забій тазу. Ще одна отримала забій гомілково-ступневого суглоба, її стан стабільний. Третя має травму плеча та стегна, забій грудної клітки, їй проводять обстеження на КТ.

Як попередньо встановили правоохоронці, водію маршрутного автобуса “БАЗ”, 64-річному мешканцю Львівського району, стало зле під час руху, через що він втратив керування. Автобус зіткнувся з легковиками “КІА” та “Шкода”, які рухалися в попутному напрямку. “Шкода” перекинулася і зіткнулася з “БМВ”, що зупинилася перед пішохідним переходом. Потім автобус виїхав на узбіччя і врізався в електроопору.

Унаслідок ДТП постраждали дев’ятеро осіб. Медики уточнюють їх діагнози. Поліцейські на місці встановлюють обставини аварії, особи потерпілих та збирають речові докази.

Наразі рух у напрямку Сихова перекритий. Тролейбуси №24 тимчасово курсують за зміненим маршрутом: вул. Шота Руставелі – вул. Луганська (кільце) та в зворотному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ділянка на Хуторівці законно перебуває у користуванні ТзОВ “Агрокультура Захід”

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ