Через ремонт дороги біля автовокзалу на Стрийській тролейбуси курсуватимуть зі змінами

Опубліковано:

Завтра, 12 липня, біля автовокзалу “Львів” на просп. Вернадського проводитимуть ремонт дорожнього покриття, у зв’язку з чим ряд тролейбусів змінить маршрут. Йдеться про тролейбусні маршрути №22, №23 та №25.

За проведення робіт відповідає Сихівська районна адміністрація.

Тролейбуси №22 курсуватимуть за скороченим маршрутом – від університету ім. І. Франку до ТРЦ “Вікторія Гарденс” та у зворотному напрямі.

Тролейбуси №23 їхатимуть з вул. Ряшівської до перехрестя проспектів Івана Павла ІІ та Червоної Калини і у зворотному напрямку.

“До зупинки “Боднарівка” тролейбуси їхатимуть за своїм звичним маршрутом, далі –  по просп. Івана Павла ІІ до просп. Червоної Калини (зупинка “Хуторівка”) та у зворотному напрямі.”

зазначили в ЛКП “Львівелектротранс”

Тролейбуси №25 курсуватимуть з вул. Шота Руставелі до перехрестя проспектів Івана Павла ІІ та Червоної Калини, а саме до зупинки “Хуторівка”, і у зворотному напрямі.

“Тож просимо наших пасажирів заздалегідь врахувати зміни у русі тролейбусів на п’ятницю при плануванні поїздок. Для зручності, користуйтесь розкладами руху та онлайн-відстеженням, що доступні на нашому офіційному сайті.”

додали в ЛКП “Львівелектротранс”.

На час проведення робіт міські автобуси №3А, 9, 10, 25 та №40 курсуватимуть без змін. Однак додамо, що зупинку вони тимчасово здійснюватимуть перед поворотом на територію вокзалу.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ