“Зцілювати рани війни”: УКУ відкрив у Львові медичну клініку

Опубліковано:
Фото: УКУ

Вчора, 22 травня, на вул. Панаса Мирного, 24а, відбулося офіційне відкриття і освячення медичної клініки Українського Католицького Університету. В клініці працюватимуть не лише медики, студенти також матимуть можливість проходити там стажування.

Як повідомила прес-служба УКУ, медклініку відкрили в середу, 22 травня, на першому поверсі бізнес-центру на вул. Панаса Мирного, 24а.

“Місія Медичної клініки УКУ — побудувати новий вид взаємодії між лікарем і пацієнтом, більше уваги приділяти запобіганню захворюванням, виробити культуру піклування про власне здоров’я. Тут майбутні фізичні терапевти, ерготерапевти, психологи факультету наук про здоров’я здобуватимуть практичні знання, аби найкраще послужити Україні.”

йдеться у повідомленні

Як розповідали раніше, основними напрямками роботи клініки стануть:

  • сімейна медицина (первинна медицина, яка забезпечує консультації, діагностику та терапевтичне лікування);
  • психологічна допомога: фахівці закладу реалізовуватимуть проекти з ментального здоров’я та проводитимуть комплексну психологічну терапію;
  • фізична терапія та ерготерапія: вторинна реабілітація для ветеранів війни та цивільних, які потребують відновлення фізичної активності після травмувань чи перенесених захворювань.
  • У клініці УКУ працюватимуть такі вузькі спеціалісти, як терапевт, отоларинголог, аудіолог, травматолог, невропатолог, кардіолог.

“Нова Медична клініка УКУ є частиною Стратегії розвитку університету. Так університет працює над зціленням ран війни та виконує свою місію служіння — через медичну практику та піклування про здоров’я.”

йдеться у повідомленні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день відкритих дверей УКУ відбудеться зустріч-дискусія з паном Романом

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ