Донорство на Сихові: біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці сихівчани здавали кров

Опубліковано:

Сьогодні Мобільний центр крові здійснив виїзд біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові. 43 мешканців Сихова стали донорами крові для наших захисників та захисниць.

Забір крові у донорів тривав з 9:00 до 12:00 години. Перед донацією пригощали чаєм та печивом, для кращого почуття донорів.

До слова, мобільний центр крові має п’ять ліжок для донорів та зручне місце для відпочинку до та після процедури. Є міні-лабораторія та локація для консультування з лікарем. На виїзді автобуса крові працює четверо кваліфікованих медиків, які супроводжують донорів упродовж усього процесу – від підготовки здачі крові до післяпроцедурного періоду. Для зберігання крові пацієнтів є спеціальний холодильник.

«Ми робимо все можливе, щоб зробити процес донорства максимально зручним та безпечним для кожного учасника. Приєднуйтесь до нас у цей день, адже одна донація може врятувати до трьох життів», – наголошують організатори.

Забір крові здійснювали фахівці Міського центру служби крові Першого медичного об’єднання Львова. Також донорів пригощали ресторан хорошого настрою «П’ятниця»,компанія BonAqua та кондитерська «Печемо».

Авторка: Діана Підцерковна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Сихівському районі створили мурал пам’яті сихівчанину Тарасу Березюку

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ