Чорнобильська лікарня отримала відзнаку світової мережі лікарів-онкологів

Опубліковано:

КНП Львівської обласної ради Клінічний центр дитячої медицини отримав партнерську відзнаку St. Jude Children’s Research Hospital за активну п’ятирічну участь лікарні у діяльності St Jude Global Alliance – світової мережі провідних онкологічних центрів. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

«У 2019 році наш центр підписав офіційну угоду з St. Judе Hospital, успішно пройшовши аудит відповідності низці критеріїв як партнера провідного центру у США. До повномасштабного вторгнення делегація St. Jude кілька разів відвідувала лікарню. А у 2022 році американський центр став одним із ініціаторів евакуаційного проєкту для онкохворих пацієнтів SAFER Ukraine. У згаданому проєкті Західноукраїнський медичний центр  став «ключовим гравцем» від України. Загалом у реєстрі SAFER Ukraine близько 1600 українських пацієнтів, які отримали лікування за кордоном за сприяння St. Jude Children’s Research Hospital», – зазначив в.о. генерального директора Клінічного центру дитячої медицини Роман Кізима.

Окремі фахівці українського центру пройшли стажування у відділеннях St. Jude Children’s Research Hospital. Завдяки співпраці з St. Jude Children’s Research Hospital лікарня отримує безкоштовно дороговартісні медикаменти для онкопацієнтів. Загальна вартість цієї благодійної допомоги сягає сотень тисяч доларів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконують бажання і оберігають. На Сихові експонують унікальні ляльки-мотанки

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ