На Рубчака місяць мінятимуть аварійну тролейбусну мережу

Опубліковано:
ЛКП “Львівелектротранс”

Сьогодні, 31 липня, на вул. Рубчака, а саме на ділянці від вул. Тролейбусної до вул. Стрийської, розпочинають роботи із заміни аварійної тролейбусної мережі. Ремонтні роботи триватимуть місяця, в ЛКП “Львівелектротранс” зазначили, що востаннє тролейбусну мережу не оновлювали 20 років.

Ремонтні бригади працюватимуть цілодобово та замінять 3,4 км проводу. Протягом місяця вулиця Рубчака буде відкрита для руху транспорту, тролейбуси курсуватимуть без змін.

“Оскільки працюватиме важка техніка, просимо автовласників не паркувати свої автівки вздовж дороги. Запарковані тут машини будуть суттєво перешкоджати проводити нам роботи швидко та якісно. Просимо з розумінням поставитися до ситуації та тимчасово знайти інше місце для паркінгу, особливо на ділянці від “Ощадбанку” до вулиці Тролейбусної”, – розповів начальник контактної мережі служби енергогосподарства ЛКП “Львівелектротранс” Іван Кісіль.

ЛКП “Львівелектротранс” закликає автовласників не паркувати свої машини вздовж проїзної частини, адже це перешкоджатиме проводити роботи оперативно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гуртовому “Шуварі” збудують новий павільйон з укриттям.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ