В сихівській школі облаштують центр національно-патріотичного виховання

Опубліковано:
ЛМР

В сихівській школі №13 облаштують центр для виховання дітей в межах Програми національно-патріотичного вихання. Рішення про виділення коштів на 5 нових центрів прийняли сьогодні, 6 липня, депутати Львівської міської ради під час сесії.

Депутати прийняли рішення виділити 7 млн гривень на будівництво нових центрі в кожному районі міста, на сьогодні у Львові вже облаштували один такий в Галицькому районі. Центри національно-патріотичного виховання складатимуться із медичної та військової зон. Тут будуть всі необхідні тренажери, обладнання, навчальна зброя та мішені, електронний тир тощо.

“Ми маємо амбітну ціль – створити навчально-патріотичні центри у кожному районі Львова, щоб всі наші учні могли отримувати фахову військову підготовку та здобувати якісні знання з домедичної допомоги. Це повністю змінить підхід до викладання предмета “Захист України” у наших школах та зробить його максимально практичним”, – наголошує Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

Додамо, що раніше програма на забезпечення підтримки та діяльності центрів національно-патріотичного виховання передбачала лише 100 тисяч гривень. Проте для створення 5 нових сучасних центрів виділили додаткове фінансування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові продовжать тролейбусну лінію до Вернадського.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ