Удар по Львову: що відомо?

Опубліковано:

Під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові.

Відповідно до розпорядження міського голови Львова Андрія Садового, у Львові оголошено дводенну жалобу в пам’ять про загиблих внаслідок ракетної атаки на місто. У центрі міста біля Ратуші приспустили прапор.

Пошкоджено близько 60 квартир та 50 авто. Внаслідок ракетної атаки російських окупантів загинуло 4 особи, постраждало 37 та евакуюавали 64 особи.

Також постраждали 4 навчальні заклади. Найбільше постраждала школа №50, де, за попередніми підрахунками, вибито більше 200 вікон і двері. Постраждав дах у школі “Джерельце”, вікна дитячого садка на вул. Сахарова, садок №135, і в початковій школі №4 теж вибиті вікна.

Міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення надати 100 млн грн на відновлення зруйнованих помешкань. Внаслідок ракетного удару зруйновано: 35 будинків, пошкоджено заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр, а також 57 автівок.

На місці російського удару тривають аварійно-рятувальні. Проводяться пошукові роботи в 1, 3 та 4 під’їздах зруйнованого будинку. Евакуйовано 14 автомобілів з під’їзних шляхів, розкряжовано 6 дерев для проїзду та встановлення інженерної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У головному корпусі УКУ розпочали реставрацію

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ