Сихівський “Розсадник” запрошує приєднатись до городних воркшопів

Опубліковано:

У суботу, 1 липня о 11:00, усіх львів’ян та гостей міста запрошують долучитись до серії тематичних воркшопів на тему міського садівництва та городництва. Зареєструватись на благодійну подію можна за посиланням.

Простір міського садівництва “Розсадник” – небайдужі мешканці, волонтери та члени ініціативних організацій розбудовують більше року. Подія буде відбуватись за підтримки ЗМІN.

Охочі зможуть створити шпалери для в’юнких рослин. Такі опори сприяють правильному росту та розвитку вирощуваної культури. Зменшується ймовірність розвитку грибкових та бактеріальних захворювань, які виникають при розміщенні пагонів на землі. 

“Тільки за минулий рік ми прийняли у просторі понад 1300 відвідувачів. Наша мрія – і надалі робити простір цікавим для участі у заходах та просто відпочинку. Запрошуємо долучатися та робити свій внесок у його розбудову” — прокоментувала анонс співкоординаторка простору Анжеліка Зозуля.

Додамо, що минулої осені вдалося вивезти понад 15 вантажівок змішаних відходів, а тепер планують подбати про відновлення тут ґрунту та рослинності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Графік роботи екобусів в липні: куди можна здати небезпечні відходи

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ