Сихівський “Розсадник” запрошує на зустріч-знайомство із міськими садівниками

Опубліковано:

У четвер, 29 червня, у парку “Залізна вода”відбудеться обговорення “Знайомтеся – садівники Львова!”. Учасники події дізнаються більше про міських садівників, познайомляться із відповідальними за зелені насадження у районах та матимуть змогу налагодити комунікацію з ними для майбутньої співпраці.

Простір міського садівництва “Розсадник” – небайдужі мешканці, волонтери та члени ініціативних організацій розбудовують більше року. Подія буде відбуватись в рамках програми сприяння громадській активності “Долучайся!”.

Минуло 2 роки з часу, як Львів уперше в Україні запровадив посади міських садівників, основним завданням яких є складання планів робіт з догляду за рослинами, нагляд за їх виконанням, а також консультування мешканців.

“Це новий досвід не тільки для нашої громади а взагалі для України. Якісні зміни у міському озеленні помітні завдяки тому, що команда професійних садівників стежать щоб примножити зелену велич Львова. Ми б хотіли, щоб мешканці краще розуміли, чим займається команда садівників, а самі садівники мали змогу почути запит людей” — говорить співзасновниця простору “Розсадник” Анжеліка Зозуля.

Захід відбудеться у четвер, 29 червня, з 15:00 до 17:00.  Формат – модероване обговорення із можливістю ставити запитання.

До участі у події запрошений садівник Сихівського району Володимир Гулей, а також представники інших районів Львова:

●     Олександра Сладкова, заступниця директора департаменту економічного розвитку Львівської міської ради;

●     Оксана Луцко, заступниця начальника управління екології та природних ресурсів  Львівської міської ради;

●     Олена Яворська, керівниця відділу садівників;

●     Оксана Софіянчук, садівниця Галицького району;

●     Ірина Кметь, садівниця Личаківського району;

●     Володимир Шор, садівник Шевченківського району;

Додамо, що організатори запрошують долучатись до активностей, взаємообміну досвідом, пов’язаними із садівництвом і городництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці Сихівського модульного містечка сплели 30 маскувальних сіток для ЗСУ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ