Центр “Джерело” організовує триденне навчання про комунікацію для батьків

Опубліковано:

Львівський навчально-реабілітаційний центр «Джерело», який знаходиться на проспекті Червоної Калини, 86А організовує триденне навчання для батьків дітей із труднощами розвитку за підтримки Львівський центр «Джерело», за підтримки UNICEF Ukraine. Про це розповіли у пресслужбі Львівської міської ради.

Навчання відбуватиметься 23, 25 та 30 травня о 14:00 год на платформі Zoom. Тривалість – 1,5 год. Тренерки: фахівчині з комунікацій центру «Джерело» Оксана Нога і Тамара Колодій (Тамара Павляк).

Створюється навчання за використання методів альтернативної та додаткової комунікації (АДК). Навчання спрямоване також на  соціальну взаємодію та можливість бути включеним в колектив однолітків, про вподобання та емоції, можливість черпати знання та навчатися.

«Методика АДК передбачає використання різних засобів спілкування на додаток до мовлення або замість нього. Через особливості розвитку, діти не завжди можуть сприйняти те, що їм розповідають батьки чи інші дорослі. Оскільки діти часто не розуміють, що відбувається, у них може посилюватися страх, небажана поведінка, тривога або агресія. Використання АДК сприяє стабілізації стану та розвитку дітей, їхній інтеграції у суспільство», – зазначають у «Джерелі».

Для участі потрібно зареєструватись: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeBpa9O…/viewform

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернули з того світу: у лікарні Святого Луки врятували чоловіка з ускладненням від гострого інфаркту міокарда

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ