На Сихові п’яний водій маршрутки скоїв потрійну аварію

Опубліковано:
Бізнес Цензор

Сихівський районний суд визнав винним у нетверезому водінні водія львівської маршрутки, який вчинив потрійну ДТП на вул. Хуторівка. Водія оштрафували на 17 тис. грн та позбавили водійських прав на рік.

Слідство встановило, що аварія трапилась ще 12 лютого на вул. Хуторівка поблизу будинку №2. Водій маршрутки «Богдан А-09202» влетів у авто «Фольксваген Гольф». Транспортний засіб стояв попереду. Від удару «Фольксваген» врізався у «Форд Мондео», які пошкодження отримали авто у постанові суду не вказано.

Під час перевірки патрульні виявили у крові водія Івана Вересюка 1,32 проміле алкоголю. У матеріалах справи не вказано, за яким саме маршрутом курсувала маршрутка та назву фірми, де працює водій.

На розгляд справи правопорушник не з’явився. Засідання проводила суддя Софія Чорна, яка вивчила всі подані матеріали та постановила винність водія в керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Івана Вересюка було оштрафовано на 17 тис. гривень і позбавлено прав на керування транспортними засобами на один рік. Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвинувачуваному в викрадені та вбивстві сихівчанина Юрія Вербицького в січні 2014 року винесли вирок.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ