Біля “Сонати” на Іскрі збудують новий житловий комплекс

Опубліковано:
ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоповерхового ЖК з підземним паркінгом на вул. Морозна. Будинок збудує ТзВО “Вест Бойз” на території поруч з готелем “Соната” та залізничною колією, де сьогодні знаходяться городи місцевих мешканців.

Майбутній комплекс матиме від 7 до 10 поверхів, він розрахований на 76 квартир, а підземний паркінг – на 77 місць, а також на території облаштують наземну гостьову парковку. За рішенням виконкому, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35 %, а висота будівель не повинна перевищувати 34,8 м. Забудовник власним коштом зобов’язався прокласти дорогу вздовж залізничної колії, адже сихівчани виступали проти заїзду до нового ЖК через двори сусідніх будинків.

Забудовник отримав землю на вул. Морозній у 2021 році від Львівської міськради в обмін на чотири ділянки на вул. Малоголосківській. За рішенням управління земельними ресурсами ЛМР, це дозволить соціальну напругу в районі житлового кварталу “Під Голоском”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дністерській висадили 9 дерев за спонсорські кошти.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ