Відомий турецький пластичний хірург безкоштовно консультуватиме в Чорнобильській лікарні

Опубліковано:
ЛОДА

Напочатку лютого в Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, що на вул. Дністерській, 27, знову консультуватиме дітей професор Хакан Агір з Туреччини. Консультації в сихівській лікарні безкоштовні, для цього необхідно лише зареєструватись за посиланням.

Зі 6 по 8 лютого 2023 року знаменитий хірург спільно зі спеціалістами сихівського Центру безкоштовно проконсультують та прооперують українських пацієнтів, які мають складні вроджені вади обличчя і тіла, післяопікові рубці та посттравматичні наслідки.

Зокрема, професор запрошує на консультації маленьких пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, з післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

До слова, Хакан Агір – професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії. В лютому відбудеться уже п’ятий візит турецького фахівця до Львова. В 2022 році спеціаліст з Туреччини спільно з львівськими лікарями провели понад 50 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України та проконсультували майже 200 пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівчан закликають приносити віск та парафін для створення окопних свічок.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ