Команда А запрошує на коляду в Центрі Довженка

Опубліковано:

У неділю, 8 січня, в Центрі Довженка відбудеться великий різдвяний концерт проєкту «Команда А», учасниками якого є Заліско, Андріана, Андрій Князь та гурт “Авіатор”. Квитки на різдвяну подію можна придбати за посиланням.

Від початку повномасштабного вторгнення артисти дали 75 благодійних концертів та зібрали для Збройних Сил України вже понад 6 млн грн.

Співачка Андріана розповіла, що з нетерпінням чекає на Великий Різдвяний концерт у Львові.

“Як би нам не було зараз важко, але запах куті, ялинки та гучний спів нашої Української коляди має лунати повсюди, на зло усім нашим ворогам. Я готую до свого виступу дві колядки, “По всьому світу стала новина” і мою улюблену “Спи, Ісусе” та декілька моїх найвідоміших хітів. А ще, разом з усією нашою Командою А, готуємо гучну прем‘єру “Москаляку на гіляку”, яка має стати справжнім саундтреком нашої Перемоги!”, – розповіла Андріана.

Андрій Князь розповів, що Різдвяний концерт “Коляда з Командою А” – це буде гарний, душевний вечір.

“Можна сказати, що це буде сімейний вечір з колядою і українською піснею. Розкривати всі “карти” не хочеться, краще прийти подивитись і послухати! Єдине скажу за себе, що буду виконувати, як авторські, так і народні колядки. Звичайно, заколядуємо “Командою А” і всіма львів’янами! Щиро запрошую всіх провести ці свята разом з нами!”, – запрошує Андрій Князь.

Співак ЗАЛІСКО поділився, що після 10 місяців благодійних концертів по Україні проєкт зібрав понад 6.000.000₴ для ЗСУ.

“Наша “Команда А” буде святкувати Різдво у родинному колі у Львові. Це буде новорічно-різдвяний концерт з колядками і нашими кращими піснями. Ми подаруємо львів’янам добрий настрій, радість Різдва і вихор хороших емоцій, які так потрібні зараз кожному із нас”, — розповів артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленьких сихівчан запрошують на музичну казку в WIKI бібліотек.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ