Маленьких сихівчан запрошують на музичну казку в WIKI бібліотеку

Опубліковано:
Львівська національна філармонія

У вівторок, 27 грудня, на проспекті Червоної Калини, 58, Львівська національна філармонія покаже дитячу музичну казку “Нові пригоди Котигорошка”. В бібліотеці зазначають, що це остання в цьому році подія для дітей, тому не пропустіть!

Патріотичну казку “Нові пригоди Котигорошка” постановники філармонії підготували спеціально до зимових свят. Музична казка розпочнеться 27 грудня о 13:00. Реєструйтесь за телефоном: +380974099815

“На глядачів чекає зустріч із Святим Миколаєм, Зимою-Чарівницею, витівником Чортиком, бешкетницею Бабусею Ягусею, Людиною-Пружиною і звичайно – мужнім Котигорошком та його сестричкою Оленкою. Уся вистава наповнена жартами, запальними піснями, іграми та завданнями, до яких залучатимуться усі присутні.

“Нові пригоди Котигорошка” – музична вистава, спрямована на патріотичне виховання дітей. Вона пояснює юним глядачам глибинні цінності кожної людини, а саме: родина, справжня дружба, рідний дім, Батьківщина.Переконані, що перегляд цієї вистави спонукатиме підростаюче покоління до вивчення української мови та історії рідної держави.Виховуймо разом справжніх українців!” – розповіли організатори події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти захисників і захисниць, які зараз на фронті, матимуть безкоштовне харчування у школах і дитсадках.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ