Для будівництва корпусу ліцею №80 на Героїв Крут зріжуть 127 дерев і кущів

Опубліковано:
Візуалізація нового корпусу ліцею №80

Сьогодні, 18 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив зрубати 127 дерев та кущів для будівництва нового корпусу ліцею №80 на вул. Героїв Крут. Забудовник не сплачуватиме відновну вартість за вирубку зелених насаджень на Новому Львові.

Місто погодило вирубку 116 дерев та 11 кущів, які знаходяться на території ліцею №80, що на вул. Героїв Крут, 27. Рішення прийняли в рамках підготовчих робіт до будівництва нового корпусу ліцею зі спортивним басейном, який буде відкритим у теплу року, бомбосховищем та сучасними кабінетами. Корпус матиме дизайнерське оздоблення, яке розробили Віктор Кудін у співпраці із командою львівських архітекторів.

“Дозволити видалити зелені насадження у межах ділянки проведення робіт з нового будівництва навчального корпусу зі спортивним басейном у ліцеї №80 Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Героїв Крут, 27 орієнтовною загальною площею 6500 м² у кількості 127 шт. (116 дерев та 11 кущів) без сплати відновної вартості” – йдеться у рішенні виконкому.

Додамо, що вирубку дерев проведуть за кошти благодійної організації “Благодійний фонд “Країна дитячих мрій”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівські шкільні ліги обрали своїх тварин. Які антарктичні тварини з’являться на емблемах.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ