Львівський автобусний завод знову виставили на аукціон

Опубліковано:

Державний “Укрексімбанк” знову виставив на продаж право вимоги за кредитними договорами ЛАЗу, який визнано банкрутом, із застосуванням до нього процедури ліквідації. Стартова ціна аукціону з продажу прав вимоги та дебіторської заборгованості складає 95,27 млн гривень.

Можливість проведення торгів знову з’явилась після відповідних рішень судів різної юрисдикції. Придбати права вимоги за кредитними договорами можна в електронній системі OpenMarket (ДП «СЕТАМ») 24 листопада 2022 року.

Анонсуючи проведення аукціону “Укрексімбанк” розповів про інвестиційну привабливість лота, територія якого займає більше п’ятдесяти гектарів у Сихівському районі:

“Боргові зобов’язання боржника перед Банком забезпечені договорами іпотеки приміщень виробничого призначення та застави обладнання, які створювали повний технологічний цикл роботи підприємства. Загальна площа виробничих приміщень – понад 137 тис. кв.м. Серед них адміністративні та виробничі будівлі машинобудівного заводу, зокрема, приміщення головного виробничого корпусу, блок складів, дільниця помпування шин, механічний склад, транспортний цех, гаражі, майстерні тощо.

Величезний масив промислової забудови, переданий в іпотеку Банку, розташований на вулиці Стрийській у м. Львові та займає більше 50 га території, що межує з новою житловою та комерційною забудовою найбільшого житлового масиву міста.”

Переможець аукціону зможе отримати кошти від реалізації нерухомого майна під час ліквідації іпотекодавця або набути його у власність в разі, якщо торги з продажу майна не відбудуться. За словами державного банку, нерухоме майно, що перебуває в іпотеці, є найбільш цінною частиною активів заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто повертатиме львів’янам 50% вартості генераторів, які забезпечуватимуть потреби багатоповерхівок.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ