У Lviv Open Lab стартувала серія заходів з 3D-моделювання і друку для молоді

Опубліковано:
Lviv Open Lab

В інноваційному просторі Lviv Open Lab розпочалася серія заходів з 3D-моделювання і друку “3D світ”, яка триватиме 4 тижні і складається з 4 лекцій по дві години. Заходи проводять з акцентом на Тижні кодування в ЄС з 8 по 23 жовтня, аби підкреслити потребу в цифровій грамотності, зокрема серед підлітків.

Звіт, опублікований Європейською комісією, показав, що 9 з 10 робочих місць у майбутньому вимагатимуть цифрової грамотності та навичок. Тому важливо давати молоді можливість здобувати знання та практичні навички у сфері цифрових технологій.  Саме з цієї причини простір популяризації науки та STEAM-освіти Lviv Open Lab проводить серію заходів з 3D-моделювання і друку “3D світ”. 

Метою цієї події є ознайомити молодь від 13 до 18 років з основами 3D-моделювання і друку та дати їм можливість здобути практичні навички у цій галузі. 

На заняттях молодь матиме лекційну частину, де ознайомиться з поняттям 3D-моделювання, для чого воно потрібне, як можна реалізувати себе у цій сфері, а також практичну частину, на якій працюватиме в 3dMax, зможе створити та надрукувати на 3D принтері власну модель. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові заборонили розміщувати світлову рекламу.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ