Викрадення іноземця на Зубрівській: викрадачів впіймали завдяки свідку

Опубліковано:
Інформатор

Вчора, 5 жовтня, на вул. Зубрівській двоє чоловіків викрали іноземця, коли той виходив з під’їзду багатоповерхівки. Спіймати викрадачів вдалось завдяки свідку, який побачив, як чоловіки силоміць заштовхали в авто потерпілого та швидко поїхали з місця подій.

Правоохоронці дізнались про інцидент від очевидця, який розповів про побачене на оперативній лінії 102. Чоловік зазначив, що двоє чоловіків очікували іноземця в автомобілі “Тойота Ленд Крузер” та в якому напрямку поїхали з потерпілим в авто.

Патрульним вдалось відшукати зазначене авто за кілька хвилин після отримання інформації від свідка. Правоохоронці затримали двох львів’ян віком 24 та 50 років в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та звільнили 27-річного іноземця, якого вони викрали. За словами потерпілого, який вже тривалий час проживає у Львові, нападники вимагали у нього за звільнення значну суму коштів.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває розслідування, невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпечному Сихову бути. В районі облаштують вуличні камери.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ