Львів’янин закликає не опалювати під’їзди та горища цієї зими

Опубліковано:

Львів’янин Рожков Сергій зареєстрував петицію з закликом відключити від опалення місця загального користування та допоміжні приміщення в будинках із центральним опаленням. Чоловік пропонує такими чином зменшити теплове навантаження.

За словами автора петиції, частина житлових будинків із центральним опаленням опалює також місця загального користування (вестибюль, загальний коридор, сходові клітки тощо) та допоміжні приміщення (комори, горища, підвали тощо). На сьогодні петицію підписала лише одне людина, а для розгляду її депутатами Львівської міської ради необхідно ще 499. Підтримати ідею автора та проголосувати можна за посиланням.

“Теплове навантаження на обігрів вказаних приміщень становить у середньому 15 % від загального теплового навантаження кожного будинку. В зв’язку із прогнозною складною ситуацією по опаленню житла в зимній період підприємствам ЛКП “Львівтеплоенерго” та “Залізничнетеплоенерго” провести відключення місць загального користування та допоміжних приміщень будинків, які мають ці елементи, що дасть значну економію споживання теплоносіїв,” – зазначив Рожков Сергій.

Нагадаємо, що львів’янин створив петицію щодо максимальної економії енергоресурсів. Чоловік пропонує зменшити подачу гарячої води до двох днів на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові облаштують нові модульні будиночки.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ