30 львівських школярів можуть отримати премії у розмірі 15 000 грн

Опубліковано:
Школа №92

Львівські талановиті учні та випускники можуть стати частиною Програми підтримки обдарованої молоді та отримати грошову премію від міста. Міське управління освіти уже розпочало прийом документів. Хлопці та дівчата можуть отримати премію за власні успіхи в інтелектуальних конкурсах, турнірах та олімпіадах.

Подати заявки на Програму можуть переможці та призери міжнародних олімпіад, IV етапу всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, всеукраїнських конкурсів наукових робіт та міжнародних і всеукраїнських інтелектуальних конкурсів, турнірів. Цьогоріч Програма підтримки розрахована на 30 школярів та першокурсників, які минулоріч закінчили школи.

Аби взяти участь, до 26 вересня в ЦНАП ЛМР необхідно подати повний пакет таких документів:

  • Мотиваційний лист кандидата (одна сторінка друкованого тексту, шрифт – Arial, pозмір шрифту – 12).
  • Копію свідоцтва про народження або копія паспорта кандидате на винагороду та копію реєстраційного номера облікової картки платника податків.
  • Копії дипломів, грамот або інших документів, які засвідчують перемоги в олімпіадах, конкурсах, турнірах тощо, участь у міжнародних та всеукраїнських проектах, конференціях, конгресах, участь в онлайн курсах, майстер-класах, тренінгах.
  • Рекомендаційні листи (не більше 3 листів).
  • Заяву на ім’я начальника управління освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітян запрошують на курси підвищення кваліфікації на Сихові.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ