МАФ в сквері Гідності визнали небезпечним. Його демонтують

Опубліковано:

Сьогодні, 7 вересня, міська комісія ТЕБ і НС знову прийняла рішення про демонтаж двохповерхового скляного МАФу в сквері Гідності, що на Санта-Барбарі. Демонтаж споруди розпочали 31 серпня за рішенням комісії ТЕБ і НС, проте власники будівлі оскаржили рішення в суді і призупинили його, а також скасування містобудівних умов та обмежень щодо споруди, яке раніше прийняв виконком ЛМР.

Проте, місто поновило рішення щодо демонтажу конструкції, адже споруда, яку звели із великих скляних панелей у зоні, відведеній під рекреацію, несе загрозу для відвідувачів скверу.

“Якщо, не дай Бог, щось станеться із дитиною, яка проходитиме повз до школи, то відповідальність буде на членах комісії ТЕБ і НС, якщо ми не вчинимо всіх необхідних заходів, що у наших повноваженнях. Тому ми поновили попереднє рішення, діючи у правовому полі”, – прокоментував перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Важливо наголосити, що сихівчани неодноразово звертались до Сихівської районної адміністрації щодо МАФу в сквері. Звернення надійшло і від адміністрації школи №98, яка знаходиться поруч зі сквером Гідності.

“Також вже розпочався навчальний процес, а ми говоримо про головну алею та вхід до школи. Тому звернення щодо ліквідації цієї аварійної ситуації було повторно скеровано на розгляд комісії ТЕБ та НС”, – додала голова Сихівської РА Галина Гладяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівська майстерня порятунку старих речей запрошує на екскурсію.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ