Razom з тобою: безкоштовна психологічна підтримка для усіх, хто потерпає від війни

Опубліковано:

Центр психологічних консультацій “Razom з тобою” надає безкоштовну підтримку і допомогу людям, постраждали від війни. На сьогодні центр функціонує в двох локаціях – на вул. Тракт Глинянський у Львові та в Івано-Франківську, уже незабаром з’явиться ще одна в Сихівському районі.

Записатись на безкоштовну індивідуальну консультацію можна за посиланням та зателефонувавши адміністратору Центру за номером: +380 68 385 35 67. Консультації проводять лише в офлайн форматі та надаються як дорослим, так і дітям. 

Центр психологічних консультацій “Razom з тобою” надає безкоштовну підтримку і допомогу людям, які:

  • переживають стрес пов’язаний із війною
  • відчувають постійно страх і тривожність
  • не можуть самостійно впоратись зі своїм станом і емоційністю
  • помітили зміни у поведінці дітей
  • відчувають себе у небезпеці,
  • змушені були змінити своє місце проживання, втратили свої домівки
  • втратили своїх найрідніших.
  • хвилюються за своїх близьких, що на війні.

“Оскільки зараз війна, то люди перебувають у так званому “хронічному” стресі. Він має негативний вплив на психічний і фізичний стан людини. І коли вона помічає, що їй важко заснути, коли прокидається кілька раз протягом ночі, втратила апетит або ж навпаки постійно щось жує, тобто “заїдає” свій стрес, помічає припливи агресії чи не може зосередитись на виконанні тих звичних завдань, а світ весь сприймається в сірих відтінках – необхідно звернутися до фахівця,” – закликають в Центрі.

“Razom з тобою” знаходиться на вул. Тракт Глинянський, 57 на базі центру підтримки ВПО «UDOMA» ГО “Інститут суспільних ініціатив”. Також такий центр вже функціонує у м. Івано-Франківськ на базі факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Згодом відкриється ще одна локація – на базі ліцею “Сихівський”.

Проєкт “Центр психологічних консультацій “Razom з тобою” реалізовується за фінансової підтримки БФ “Razom for Ukraine”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленьких сихівчан запрошують на квест про Україну.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ