Розсадник у парку Залізна вода запрошує провести вечір суботи у колі волонтерів

Опубліковано:
Розсадник – простір міського садівництва та городництва


Цієї суботи, 20 серпня, простір міського садівництва та городництва “Розсадник”, вул. Мушака, 58, організовує перший Волонтерський нетворкінг. На заході ви не лише відпочинете від пилу міста, а й поспілкуєтесь з однодумцями, обміняєтесь одягом і насолодитесь музикою. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. 

Тривалість нетворкінгу 3 години – з 17:00 до 20:00, і розрахований він на місцевих та релокованих ініціатив, організацій, митців, волонтерів тощо. Відвідувачі заходу зможуть ознайомитись з історією простору, насолодитись музикою та спілкуванням у гармонії з природою та обмінятись речами. 

Додамо, що фрімаркет — рух, учасники якого прагнуть до спільного використання ресурсів, обмінюючись речами та послугами. Організатори наголошують, що на їхньому фрімаркеті на заміну своїм речам можна буде отримати рослини, біжутерію, книги, одяг, побутове начиння. Не забувайте, що одяг, яким ви хочете поділитися, має бути сезонним і приємним на дотик. Речі, що залишаться після акції, можна забрати назад або віддати модераторам, які передадуть його на благодійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В сквері Гідності “виріс” МАФ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ