“Психологічна сієста”: На Новому Львові відкрили групи психологічної допомоги для дітей і підлітків

Опубліковано:
Львівська міська рада

У Центрі соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і внутрішньо переміщених осіб, що на Угорській, 2, організували курс психологічної підтримки “Психологічна сієста”. Заняття проходять для дітей та підлітків. 

Хлопці й дівчата працюють у двох вікових групах – дитячій та підлітковій, які діють на постійній основі. Заняття відбуваються у динамічній та інтерактивній формах. Марія Лемішко, яка є провідним психологом Центру соціальної підтримки, під час роботи використовує нейропсихологічні ігри, арттерапію, цікаві відео навчального характеру, а також казкотерапію.

“Теми, які опрацьовує психолог з дітьми та підлітками, різняться. З молодшими, зокрема, психолог працює над керуванням емоціями, подоланням страхів, налагодженням стосунків з однолітками, вчителями та батьками. З підлітками фахівець опрацьовує питання профорієнтації, самооцінки, емоційного інтелекту, комунікативні навички, тайм-менеджмент”, – прокоментували в установі.

Загалом вже пройшло 4 зустрічі – по дві для дітей та підлітків. Відвідувачі занять спілкуються з психологом один раз на тиждень: у середу або четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реабілітолог з Херсону допомагає дітям видужати у центрі “Джерело”

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ