Арена Львів шукає нових волонтерів в Центр підтримки ВПО

Опубліковано:
Фотографії старого Львова

В Центрі на вул.Стрийській, 199 потрібні волонтери, які допомагатимуть на гарячій лінії, надаватимуть консультаційну допомогу ВПО, реєструватимуть осіб та займатимуться роздачею їжі.

Для того, аби стати волонтером, необхідно заповнити цю форму та дочекатись дзвінка від працівників Центру. Графік роботи: 8:00 — 20:00. Проте, якщо волонтер не зможе приділяти роботі увесь день, можлива зміна графіку. Щодня на зміні потрібні близько 10 волонтерів.

“У нас було вже понад 300 волонтерів. Хтось приходив лише на декілька днів, а є такі, що допомагають з тижня третього від початку повномастшабного вторгнення. Зараз на постійній основі є близько 15 волонтерів. Нам їх замало і ми не встигаємо вчасно прийняти всі дзвінки, тому намагаємось поповнити лави, щоб працювати продуктивніше.

Також ми готуємося до евакуації з Донецької області, тому нам зараз важливо знайти нових волонтерів і навчити їх, які будуть знати як все функціонує всередині Арена Львів і до кого звернутися в разі виникнення запитань,” — розповідає Іванна Герус, координаторка центру.

Волонтерам доведеться багато спілкуватися з людьми й працювати з технікою. Якщо ви бажаєте долучитися до ініціативи, то вам потрібно заповнити гугл-форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відповідатиме за квітники і квіткові композиції на Сихові. Результати тендеру

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ