На Арені Львів запрацював новий центр плетіння маскувальних сіток

Опубліковано:
mukachevo.net

“Арена Львів” стала не лише місцем, де можна знайти тимчасовий дім внутрішньо переміщеним особам, а й новим центром плетіння маскувальних сіток. Переселенців, як і охочих львів’ян, закликають приєднатись до волонтерської ініціативи.

Минулого тижня координатори волонтерського центру “Арени Львів” спільно з волонтерським центром ГО “Центр суспільних інновацій” та Львівською національною академією мистецтв зорганізували плетіння маскувальних сіток. Насамперед до ініціативи приєднались переселенці, які тимчасово проживають в осередку стадіону.

Маскувальні сітки – це своєрідна арт-терапія. Їх може плести будь-хто, і для цього не потрібно мати спеціальних навиків. А для тих, хто не може приходити в центр плетіння, організатори пропонують взяти “роботу додому” – нарізати тканини на смужки.

“Ми дуже тішимося, що наші внутрішньо переміщені особи можуть долучитися до такої потрібної ініціативи. До речі, перша сітка, яку зробили на “Арені” уже поїхала на фронт. І показово, що поїхала вона до підрозділу, де служить колишній студент Львівської національної академії мистецтв”, – розповідає Марина Бульбук, старша волонтерка “Арени”.

Додамо, що від початку повномасштабної війни, стадіон працював та продовжує працювати у форматі тимчасового місця проживання переселенців, яким необхідний прихисток після евакуації із зони бойових дій. Також, на базі “Арени Львів” працює цілодобовий координаційний центр. Тут фіксують приїзд людей, а тоді підшуковують місце для проживання і розподіляють у помешкання, здебільшого у Львівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здай на макулатуру російські книги й допоможи ЗСУ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ