Муніципали притягуватимуть до відповідальності власників собак за неприбрані екскременти

Опубліковано:
MC.today

Від сьогодні, 5 серпня, ЛКП “Муніципальна варта” складатиме протоколи на власників, які не прибирають за своїми домашніми улюбленцями на вулиці.

Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР. Метою ініціативи є підвищення рівня культури мешканців Львова у сфері утримання і поводження з домашніми тваринами. Це дозволить оперативно реагувати на виявлені правопорушення і забезпечувати притягнення винних до адміністративної відповідальності.

У ЛКП “Муніципальна варта” створять окремий підрозділ, який контролюватиме дотримання власниками правил утримання домашніх улюбленців.

“Ми плануємо, що це буде окремий невеличкий підрозділ, який мав би займатись конкретно цим. Це перший крок, аби дати можливість уповноважити підприємство здійснювати такого роду діяльність.

Наступним кроком буде внесення змін до відповідного статуту, створення підрозділу у складі ЛКП “Муніципальна варта”. Надалі будуть опрацьовувати доброустрій у парках та на вулицях для того, щоб карати за такого роду правопорушення. Повноваження поширюватимуться на все місто,”- розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здай на макулатуру російські книги й допоможи ЗСУ

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ