Сихів отримає нові укриття

Опубліковано:

У Львові планують дооблаштувати ще кілька укриттів у мікрорайонах, де їх недостатньо. Зокрема, мова йде і про ділянки на Сихові. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами мера Львова, з укриттями на Сихові чи не найбільша проблема. Раніше будинки будували лише з технічним поверхом, який не може брати на себе роль сховища.

“Ми зараз аналізуємо ситуацію по різних районах Львова, бо в нас під час перших місяців російської агресії багато укриттів в школах використовували мешканці сусідніх будинків. З 1 вересня почнеться навчання офлайн, і ці сховища будуть використовувати учні, тому виникає проблема. 

Мешканці повинні все-таки звернути увагу на підвальні приміщення своїх будинків і привести їх до пуття. Якщо з тих чи інших причин в цьому районі немає достатньо укриттів, то ми нині розглядаємо можливості вибудувати окремі укриття, які мають мати подвійне призначення”, – прокоментував Андрій Садовий.

До слова, мапа укриттів Львівської міської ради тимчасово не працює. Найближче сховище можна знайти на інтерактивній карті від “Львівобленерго”.

Скриншот інтерактивної карти від “Львівобленерго”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю Врубеля хочуть перейменувати на Еммануїла Миська

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ