Безхатьки у Львові знову можуть відновлювати документи та реєстрацію

Опубліковано:
Роман Балук

Бездомні львів’яни знову можуть відновити документи та реєстрацію в Центрі, що функціонує на вул. Кирилівській, 3а. З початком повномасштабної війни надання цих послуг призупинили.  

Центр є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, і надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на “вулиці”. Зокрема, це – юридичні, інформаційні, медичні, соціальні та інші послуги.  

“Отримати соціальні послуги з реєстрації та відновлення документів мають право бездомні особи, які досягли повноліття та на законних підставах проживали й після втрати прав на житлові приміщення проживають на території Львівської міської територіальної громади”, – наголошують в Центрі.  

Упродовж січня-лютого 2022 року фахівці установи допомогли відновити паспорт 16 бездомним, а реєстрацію місця проживання за юридичною адресою Центру отримали 69 осіб. Разом з батьками зареєстрували 18 дітей. 
 
Юридичні консультації з питань реєстрації місця проживання можна отримати щовівторка та щочетверга з 10:00 до 13:00 год за телефоном: (032) 233-14-79. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Young Dovzhenko запрошує на тренінг з медитації


 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ